KRESZÁN ZOLTÁN

KRESZÁN ZOLTÁN

Angyalföldön születtem és itt is nevelkedtem. Csibész egy kerület volt ez akkoriban és mi srácként büszkék voltunk arra, hogy mi is csibészek vagyunk. Szüleink rengeteget dolgoztak, így minket gyakran az utca nevelt. Szüleim nagyszerű ötlete volt ekkor, hogy ha ennyi energiám van, akkor sportoljak. Úsztam, kajakoztam, kosaraztam. Egész jól ment mindegyik, de végül nem tudott lekötni egyik ilyen jellegű sportág sem. Egy barátommal kitaláltuk, hogy menjünk el Kick-box edzésre. Ez már testhezállóbb volt számomra, végre bunyóztunk. Ezt a ninjutsu követte, ahol nagyon tetszettek az eszközök, a tradíció, és ebben a fiatal életkorban közel éreztem magam a ninjákhoz, a törvényen kívüli harcosokhoz.

Kisfiam születése után egy családi trauma és a rengeteg munka miatt nehéz évek jöttek és a sporttól is átmenetileg eltávolodtam. Mikor később Bálintot elvittük egy SAFE Kid tanfolyamra, nem tudtam az edzésről levenni a szemem. Annyira megfogott, hogy le-föl járva mászkáltam körülöttük, míg rám nem szóltak egyszer, hogy indul egy felnőtt csoport, álljak be inkább oda. Egy percet sem gondolkodtam – nagyon tetszett az egész rendszer, keményen edzettem. Majd egy hónap múlva megkérdeztem az edzőnket: „tulajdonképpen mi ez, amit csinálunk?” DEFENDO. Nem hallottam róla korábban, de éreztem, jó helyen vagyok. Nagyon tetszett a realitása, a letisztultsága és az ebből eredő hatékonysága. Az egyszerűsége mellett ugyanis feltűnt, mennyire jól átgondolt és felépített a rendszer és hogy nem az ellenfél elpusztítása a cél. Nem volt megállás. Évek kitartó munkája után és rengeteg edzést, gyakorlást követően RED fokozatú Defendo instruktor, valamint SAFE Kid Gyermek Önvédelmi Képzés vezető oktatója vagyok.

Várlak szeretettel óráimon, ha fontos számodra az erőd és állóképességed növelése, ha reális és gyors önvédelmi technikákat szeretnél elsajátítani és mindezt egy összetartó, jó csapat segítségével.

EDZÉSEK

Helyszín: SA Gym, 1132 Budapest, Victor Hugo u. 6-8. 
Óvodás SAFE Kid csoport: hétfő, szerda: 17.00-17.45
Iskolás SAFE Kid csoport: kedd, csütörtök: 17:00-18:00

ELÉRHETŐSÉGEK

E-mail: kreszan.zoltandefendo.hu
Facebook Magyar Safe Kid Gyermek Önvédelem